Voorschoten is de ideale fusiepartner van Wassenaar

Op dit moment werken Voorschoten en Wassenaar ambtelijk al samen in werkorganisatie Duivenvoorde. Het functioneren ervan wordt door beide gemeentebesturen sterk bekritiseerd. Voor Voorschoten lijkt fusie, mede vanwege financiële problemen onontkoombaar. Wassenaar is daarbij de meest voor de hand liggende keuze. Echter, Wassenaar grenst ook aan Katwijk, Den Haag,  Leiden en Leidschendam-Voorburg. Al deze gemeenten zouden een fusiepartner voor Wassenaar kunnen zijn.

Geef uw mening over deze stelling.

 N.B. Alleen meningen over de zelfstandigheid van Wassenaar worden op deze website gepubliceerd. De redactie behoudt zich het recht om reacties die niet aan dit criterium voldoen, niet te plaatsen.

2 gedachten over “Voorschoten is de ideale fusiepartner van Wassenaar”

  1. Alleen wanneer mij bekend is waarom beide gemeentebesturen de samenwerking bekritiseren, kan ik mijn oordeelsvorming baseren op een meer deugdelijke grondslag. Samenwerking met Voorschoten kan mogelijk een positief effect sorteren maar hiervoor moet een toereikend onderzoek worden verricht vanuit een sterkte/zwakte/bedreigingen/kansen – analyse.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *